ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ

Η εκπαίδευση είναι μια μακροχρόνια διαδικασία

Οροφοκομία – Housekeeping

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για να εργαστούν στο τμήμα οροφοκομίας αλλά και σε εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων στο τμήμα ορόφων των ξενοδοχείων. Λίγα, είναι τα επαγγέλματα στον τουριστικό κλάδο που έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση σαν και αυτό του Housekeeper. (30 ώρες)

Δεξιότητες Εστιατορικής Τέχνης

Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης , σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν που θέλουν να γνωρίσουν, να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη. (40 ώρες).

Γραμματέας Διοίκησης

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή απόφοιτους ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΙΕΚ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές και απαραίτητες δεξιότητες ώστε να σταδιοδρομήσουν ως Γραμματέας Διοίκησης αλλά και σε όλους εκείνους που σκοπεύουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό. (80 ώρες)

Επεξεργασία επιφανειών ξύλου με ξυλόφυλλα (Μαρκετερί)

Απευθύνεται σε ξυλουργούς – επιπλοποιούς, σε σπουδαστές και αποφοίτους αντίστοιχων σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν που θέλουν να γνωρίσουν, να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους πάνω στην επεξεργασία επιφανειών ξύλου με ξυλόφυλλα (Μαρκετερί). (30 ώρες)

Digital Marketing – Κανάλια e-sales

Aπευθύνεται σε εργαζόμενους, Φοιτητές, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους, Ανέργους, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες του Digital Marketing αλλα και να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και τα κανάλια των ηλεκτρονικών αγορών και πωλήσεων.(30 ώρες)

Oργάνωση και παροχή υπηρεσίας Οικονόμου - Buttler

Απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών. Οι ειδικοί μιλούν για κρίση μιας και υπάρχει κενό στην αγορά σε αναντιστοιχία προσφοράς και ζήτησης. (40 ώρες)

Δεξιότητες Ψήστη

Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά αλλά και να αναβαθμίσουν – ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους πάνω στο επαγγελματικό ψήσιμο. Είναι μια αρκετά καλά αμειβόμενη εργασία την οποία κάποιος μπορεί να ασκήσει είτε μόνιμα είτε part time. (20 ώρες).

Σχεδιαστικές Εφαρμογές και Πρακτική Εφαρμογή

Απευθύνεται σε ξυλουργούς – επιπλοποιούς, σε σπουδαστές και αποφοίτους αντίστοιχων σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν που θέλουν να γνωρίσουν, να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους πάνω στον σχεδιασμό μέσω ειδικού προγράμματος και της κατασκευής επίπλων κουζίνας, μπάνιου και γραφείων. (30 ώρες)

Web Design

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά αποκτώντας τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να είναι σε θέση να σχεδιάσουν, υλοποιήσουν, να διαχειριστούν και να συντηρήσουν μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα. (40 ώρες)

Οριζόντιες Ξενόγλωσσες Ικανότητες στον Τουριστικό Τομέα

Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον χώρο του Τουρισμού οι οποίοι επιθυμούν να επικοινωνούν στην Αγγλική Γλώσσα για καθημερινά, πρακτικά ζητήματα. Να εκφράζονται και να χειρίζονται την αγγλική γλώσσα σε διάφορες καταστάσεις: τηλεφωνική επικοινωνία, σύντομες παρουσιάσεις ή/και κοινωνική συναναστροφή. Το σεμινάριο αυτό έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που παρατηρείται κυρίως στους νεοεισερχόμενους στην Τουριστική Αγορά. (40 ώρες)

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι για:

2 + 9 =