Αίθουσες & Εργαστήρια

Ξενάγηση στους χώρους της Διπλαρείου Σχολής

Το μέγαρο της Διπλαρείου

Το τετραώροφο κτήριο επί της πλατείας Θεάτρου 3 και Μενάνδρου 6 δεσπόζει στην περιοχή από το 1932, τη χρονιά δηλαδή που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανέγερσής του. Παίρνει το όνομά της από τον Αριστείδη Διπλάρη, ο οποίος υπήρξε μέλος της Ελληνικής Βιοτεχνικής Εταιρείας (ΕΒΕ).

Εγκαταστάσεις Υψηλών Προδιαγραφών

Στην Διπλάρειο Σχολή σπούδασε το επάγγελμα σου σ’ ένα καινοτόμο περιβάλλον 5.000τμ, με υπερσύγχρονα εργαστήρια, στην καρδιά της Αθήνας.

Εργαστήρια πληροφορικής πλήρως εξοπλισμένα με Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες εκδηλώσεων, υποστηρίζουν την άρτια εκπαιδευτική κατάρτισή σου.

Τα εξειδικευμένα σεμινάρια σε όλες τις ειδικότητες, που πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο της σχολής κατά τη διάρκεια της φοίτησης ολοκληρώνουν την επαγγελματική κατάρτιση σου.

Ακόμα δημιουργικά σεμινάρια λαμβάνουν μέρος σε εργαστήρια επεξεργασίας ξύλου και εργαστήρια marketerie.

Σπουδαίες εκδηλώσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες της φωτογραφίας, της ζωγραφικής και άλλων τεχνών λαμβάνουν μέρος στις εγκαταστάσεις της σχολής, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις.

Συνεδριακός Χώρος

Σεμινάρια τουριστικών, πληροφορικής, Digital Marketing είναι μόνο λίγες από τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν μέρος στο συνεδριακό χώρο της Διπλαρείου σχολής, χωρητικότητας 150+ ατόμων.

Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια

Τα εργαστήρια της σχολής είναι εξοπλισμένα με υπολογιστές τελευταίας γενιάς με επεξεργαστές Core i5, 8GB RAM, 700 GB HDD, 19’ TFT οθόνες, διαδραστικούς πίνακες, high definition projectors, δικτυακές συσκευές Router, Switch και άλλα.

Χώροι Αναψυχής

Στον ελεύθερό σου χρόνο μπορείς να εξασκηθείς στο ping-pong ή ακόμα να χρησιμοποιήσεις τα όργανα γυμναστικής.

Εργαστήρια Marketerie

Στην Διπλάρειο Σχολή έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε μαθήματα επένδυσης με ξυλόφυλλα, από τεχνίτες του χώρου, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.

Θέλεις και εσύ να ξεκινήσεις τις σπουδές στην Διπλάρειο Σχολή;

Επικοινώνησε μαζί μας και θα σε καθοδηγήσουμε για τις απαραίτητες διαδικασίες, έγγραφα και οποιαδήποτε απορία έχεις.